CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

everything is about me, my other half and my cutie daughter






~~DOAKAN KAMI YE~~

Ya Allah, berkatilah akad nikah atau perkahwinan kedua mempelai ini. Jadikanlah jodoh mereka menghasilkan kebaikan. Jalinkanlah kasih-sayang dan kemesraan antara mereka. Kurniakanlah mereka keturunan yang soleh dengan mendapat anak-anak lelaki dan perempuan yang soleh sehingga cucu-cicit mereka. Lapangkanlah rezeki mereka. Dan peliharalah mereka daripada tipu daya makhluk-makhluk lain. Wahai Tuhan yang Maha Penyayang di kalangan yang menyayangi.













Thursday, 8 December 2011

owh masa janganlah cemburu dengan saya

allohaaaa..
OMG.. ooowhhh ya Allah..
masa begitu cepat berlalu..


bila tengok ticker nie, jantung berdegup macam lepas lumba lari..

sekejap je kan... 
tak lama lagi nak jadi isteri orang..
huhu.. 

semalam pergi Jalan TAR beli kain untuk bridemaidss saya..
5 orang BFF akan dilantik untuk jadi bridemaidss masa my NIKAH.. klassss giteww..
macam puteri raje lakkk... 
hope diorang suka.. sebab beli kain murah je..
well kalau murah tapi cantik.. ok je kan~~ masalahnye cantek ke..
hihi.. tapi yang penting kene dengan my tema...

Cerita pasal NIKAH.. akan berlangsung pada 4 Februari 2012.
Alhamdulillah borang nikah dah setel..
Cuma seminggu sebelum tuh kenelah follow-up dengan tok kadi..
Takut dia lupa.. hihi
jgn risau setiap hari selama seminggu saya akan remind tok kadi.. (nampak sangat kegelojohan nak kahwin.. haha)

temanya lebih kurang camni lahhh

teal colour, bridemaids pakai baju kaler nie.. mesti comel!!


bawah nie bakal jadi, warna pelamin, hantaran, bilik tidur dan lain2....


Baju nikah saya?? tungggguuuuuuuuuuuu.. hihi

owhhh just wanna share d sad story, baju nikah n baju sanding yang sepatutnya siap 1/12 ari tuh... tak siap lagii... not even potong pun... :((
tailor mintak 2 minggu lagi untuk siapkan...
i'm Praying hard that baju2 tuh memenuhi apa yang saya nak~~~ 
kalau tak... saya taknak kahwin.. 
hihi...no lahhh.. kene cari alternatif laen la pulakkk...

Pelamin nikah??
DIY je... wanna make it sweet n simple..

InsyaAllah hope tercapailah apa yang dihajati






Friday, 2 December 2011

saya yang lama menghilang

sebulan juga menghilang
tanpa apa2 update
agaknya apa yang saya buat sepanjang sebulan ini..
nothing much~~
2 bulan lagii... waaaaaaaaa.. nak pengsann~~
ditinggalkan dia hampir sebulan tanpa khabar... (gempak je.. hihi)
Susah nak buat keputusan sendiri
dan itu adalah kelemahan saya yang paling besar..
i'm d biggest looser when talking about DECISION MAKING

ada cerita membuat saya bangkit kembali mengupdate blog ini...
kat opis nak pergi sembahyang kat surau..
Sekali ada pompuan yang comel tegur saya..
awak B2B ye??.. saya yang blur pun tanya balik B2B??
dia pun tanya lagi awak ada blog kahwin ye?
saya pun jawab... ha'ah.. ada.. camne awak tau?? hihi..
dia pun jawab.. sebab awak ada follow saya...
PANG!!.. boleh tak perasan follow blog officemate sendiri..

nway her BIG day will be on 11 December 2011..
Thanx FARIZA 4 inviting me !!
InsyaAllah saya akan datang!!