CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

everything is about me, my other half and my cutie daughter






~~DOAKAN KAMI YE~~

Ya Allah, berkatilah akad nikah atau perkahwinan kedua mempelai ini. Jadikanlah jodoh mereka menghasilkan kebaikan. Jalinkanlah kasih-sayang dan kemesraan antara mereka. Kurniakanlah mereka keturunan yang soleh dengan mendapat anak-anak lelaki dan perempuan yang soleh sehingga cucu-cicit mereka. Lapangkanlah rezeki mereka. Dan peliharalah mereka daripada tipu daya makhluk-makhluk lain. Wahai Tuhan yang Maha Penyayang di kalangan yang menyayangi.













Sunday, 15 April 2012

Penyakit M

M merujuk kepada malas..
minggu yang tak produktif..
badan lemah semacam..
makan pun tak selera sangat..
demam on-off start hari jumaat sampai sekarang..
paling tak best pakej dengan batuk sekali..
pening pun join sekali..
sakit RINDU kah?
hihi.. i'm trying to be strong~~
Ya Allah kuatkan aku..

Besday Encik Ayep 18/4 niee...
i do hav a lot of ideass..
tapi tak larat nak realisasikan..
tapi yang pasti ada suprise utk dia..
hope he like it~~ ngeh3
hadiah?
dia nak gitar elektrik.. hmmm..
saya dah cakap awal2 kalau nak hadiah tuh kene tunggu my bonus..
so i told him that i can only afford to give him "kasih sayang"..
dia kata ok.. tak kisah.. :)
but sure dia akan suka ngan suprise yang saya nak buat...

2 hari lagi dia nak balik..
i just wish during my DOWN time nie.. dia ade to accompany me..
saya takkan gie klinik selagi dia tak balik..

well ini makanan orang sakit.. ini je yang mampu masuk dalam mulut..
bubur nasi bersama ikan bilis goreng dan sayur sawi goreng ngan sos tiram.









4 comments:

cayah gharib

Ehem, ada orang baru kot! Wah, anak buah bakal bertambah nampaknya *joget lambak :)

Norlida Binti Husin

eh....awk pandai rindu yer

Suami/Isteri

penyakit M for malas ye.... aku doakan penyakit M yang lagi satu tuh ye. bru la seronok nak sakit2. hehehe...

puan cik eza

*nurul* kot kot.. blum kot... hihi
*lida* mestilah pandai.. awk pun pandai kann..
*nideQ*doa banyak2 ye!! bole kawan same danish nanti :)

Post a Comment