CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

everything is about me, my other half and my cutie daughter






~~DOAKAN KAMI YE~~

Ya Allah, berkatilah akad nikah atau perkahwinan kedua mempelai ini. Jadikanlah jodoh mereka menghasilkan kebaikan. Jalinkanlah kasih-sayang dan kemesraan antara mereka. Kurniakanlah mereka keturunan yang soleh dengan mendapat anak-anak lelaki dan perempuan yang soleh sehingga cucu-cicit mereka. Lapangkanlah rezeki mereka. Dan peliharalah mereka daripada tipu daya makhluk-makhluk lain. Wahai Tuhan yang Maha Penyayang di kalangan yang menyayangi.













Sunday, 2 September 2012

cak!!!!

mmmm.. perghhhh.. lama sangat blog ni tak update..
4 bulan lamanya.. 
tak pergi mana2 pun.. i was around.. blog walking here n there..
cuma sangat malas2 nak update..

some of u may spot something right...?
hihi.. YESS!! i'm 6 months pregnant..
Alhamdulillah.. rezeki Allah.. Syukur sangat2..

Perasaan? Campur2 ok~~
happy banyak2... takut sikit2..  

i'm experiencing a Miracle.. Subhanallah...
Boleh rasa gerak2 dalam perut.. n  she is my baby.. my darah daging..
Touching hokeeyyy..
can't wait to c her...

SHE??
yerppp it's  a baby girl.. InsyaAllah..
done wit 4D scan beberapa minggu yang lepas..
cute sangat bila dia letak tangan kat kepala..
pastu tutup2 muka..
i was lucky encik Ayep ada accompanied me.
Rasa terharu sangat2.. tapi tahan tamo nanges2..
semenjak ngandung memang saya kuat nanges..
sensitif sangat2..
tapi depan orang tak tunjuk la.. 
Taraaaaa... masa nie tangan dia tutup telinga.. hihi..




preparation.? nothing much... ehh none kut..
tak beli apa2 pun lagi..
takde Mood nak shopping..
taktau nape.. ??
dah banyak kali pegi shopss... tapi end up tak beli apa2 pun..
sian baby Ummi..
Ummi? hihi.. terasa kegelian pulakk..

owhh ramai orang kata my bump besar..
tapi saya suke jerr... hihi
As long as my baby n me myself sihat..

Nanti sambung2 lagi ye..
Tak terlambat rasanya nak ucapkan..
Selamat hari Raya. :)

looking forward for a vacation sebelum baby kuar..
sangat tensen dengan kerja ofis.. tired n bored.. n sick!!!!!!
Can't wait.. lepas beranak nie.. cari kerja lain.

P/S: Ya Allah moga anakku tak MAMAI macam sumpahan orang tu kat saya~~




1 comments:

baby lydia

salam kenal,dya followe sini iyer ^^

Post a Comment