CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

everything is about me, my other half and my cutie daughter






~~DOAKAN KAMI YE~~

Ya Allah, berkatilah akad nikah atau perkahwinan kedua mempelai ini. Jadikanlah jodoh mereka menghasilkan kebaikan. Jalinkanlah kasih-sayang dan kemesraan antara mereka. Kurniakanlah mereka keturunan yang soleh dengan mendapat anak-anak lelaki dan perempuan yang soleh sehingga cucu-cicit mereka. Lapangkanlah rezeki mereka. Dan peliharalah mereka daripada tipu daya makhluk-makhluk lain. Wahai Tuhan yang Maha Penyayang di kalangan yang menyayangi.













Monday, 3 October 2011

4 bulan lagi.. start from now

test..test..test 123..  hihi

4 bulan lagi status saya akan bertukar
dari tunangan orang kepada isteri orang..


perasaan yang bercampur2..
tak percaya, berdebar-debar, bersemangat dan teruja, 

Dengan adanya blog ini, dapatlah saya remind diri sendiri..
jangan malas sangat..


4 bulan tu sekejap je..


4 bulan lagi... harap INDAH harap berjalan dengan lancar


walaupun simple tapi mesti ada simboliknya

harap B2B lain dan ex-B2B dapat bantu saya ye!!!


4 comments:

FARAH YASMIN

hye dear..lets exchange link?

http://bride-note.blogspot.com/

Honey Sakura @ eiMyLiciOus

4 bulan tu kejap jek..
tak lama dah...huhu

wish u luck okek!!!

p/s : sy da follow kamu kembali..

Owner Cheritera3march!!!

lysa

Hai dear.
4 Bulan tu kejap je dear. Pejam celik dah nak hampir dah. ;p
ai ni pon tinggal 4 bulan lebih je lagi nih. hehehehe

goodluck dear :)

cik eza

thank sume =)

Post a Comment