CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

everything is about me, my other half and my cutie daughter






~~DOAKAN KAMI YE~~

Ya Allah, berkatilah akad nikah atau perkahwinan kedua mempelai ini. Jadikanlah jodoh mereka menghasilkan kebaikan. Jalinkanlah kasih-sayang dan kemesraan antara mereka. Kurniakanlah mereka keturunan yang soleh dengan mendapat anak-anak lelaki dan perempuan yang soleh sehingga cucu-cicit mereka. Lapangkanlah rezeki mereka. Dan peliharalah mereka daripada tipu daya makhluk-makhluk lain. Wahai Tuhan yang Maha Penyayang di kalangan yang menyayangi.













Tuesday, 25 October 2011

My e-Day

Nak review jugak walaupun agak basi.. hihi

Rasanya dah 3 bulan lebih2 saya selamat menjadi tunangan orang..
Pada awalnya saya tak bersetuju..
Tapi encik tunang insist nak bertunang jugak..
kununnya lebih elok dan manis kalau nanti kenalkan kat kawan dia or sesiapa.. 
"ini tunang aku" instead of "ini GF aku"
POYO tak??.. mengade je~~

Ok saya accept sebab saya jadikan Majlis tunang ini sebagai medium awal untuk ahli keluarga saya dan ahli keluarga dia kenal-kenal sesama mereka..
Kalau ikutkan kahwin je terus.. jimat belanja..
dan biasalah dengar2 cerita orang dugaan bertunang nie banyak..
Tapi Alhamdulillah sehingga sekarang kami masih bersama.. ececewahhh..
walaupun adalah gaduh2 sikit.. biasela tuh~~

Nanti saya review pasal my E-day ye...
kasi tengok gambar dulu..
Alhamdulillah berjalan lancar..






7 comments:

teddytales diarys

tangan tu kaber ke? mcm gigil2 jerk..hehehe

cayah gharib

: kak long dah nakkk kawennn. semoga semuanya berjalan lancar ya puan izza wanna be :) *tak sabar nak makan nasi minyak lah :)

cik eza

*ana*
haha... awk nie kaber la saya sikit...

*nurul*
doakanlah moge brjln lancar ye.. Amin.. nanti nurul lak =)

Gadis

nnti reveiw lgi yer...=)

cik nurulain

more picture plz... :) takkan satu je.

cik eza

hihi.. nanti ye kawan2.. i tgh karang

ni@ @in

congrats dear(^_^)

Post a Comment